در این آموزش انگلیسی مکالمه می خوایم 6 نوع از طعم دهنده های غذا رو به انگلیسی مرور کنیم و برای هر کدوم یک جمله مثال بزنیم.
[aparat id=’uIlL5′]
Turmeric / زردچوبه
Turmeric is the ingredient in curry that gives it a vibrant yellow color.
زردچوبه عنصری در کاری است که به آن رنگ زرد زنده ای می بخشد
Cinnamon / دارچین
Cinnamon comes from the bark of the cinnamon tree.
دارچین از پوست تنه ی درخت دارچین برداشت میشود
Dill / شوید
Dill grows about 40 to 60 cm.
شوید حدود 40 تا 60 سانتی متر رشد میکند
Parsley / جعفری
It is best to add Parsley near the end of cooking a dish to ensure the best flavor.
بهترین کار این است که جعفری رو در مرحله آخر پخت به غذا اضافه کنیم تا بهترین مزه رو به غذا بدهد
Dried lime/ Black Lime / لیمو عمانی
Dried limes are strongly flavored.
لیمو عمانی طعم قوی ای دارد
Saffron / زعفران
The best quality saffron has a deep red color, a honey like aroma with a delicate taste
بهترین زعفران رنگ قرمز سیر دارد، عطری شبیه به عسل، با طعمی ظریف
[templatera id=”2967″]
[nm_button title=”دانلود ویدیو آموزشی” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Ffile.speaking.ir%2Flesson-mp3%2FSpice47d4d.mp4||target:%20_blank|”]