خانه مکالمه انگلیسی

طمع دار کردن غذا به انگلیسی

طعم دار کردن غذا

در این آموزش انگلیسی مکالمه می خوایم 6 نوع از طعم دهنده های غذا رو به انگلیسی مرور کنیم و برای هر کدوم یک جمله مثال بزنیم.

[aparat id=’uIlL5′]
Turmericطمع دار کردن غذا به انگلیسی / زردچوبه

 

Turmeric is the ingredient in curry that gives it a vibrant yellow color.

 

زردچوبه عنصری در کاری است که به آن رنگ زرد زنده ای می بخشد

Cinnamonطمع دار کردن غذا به انگلیسی / دارچین

 

 

Cinnamon comes from the bark of the cinnamon tree.

 

دارچین از پوست تنه ی درخت دارچین برداشت میشود

Dillطمع دار کردن غذا به انگلیسی / شوید

 

Dill grows about 40 to 60 cm.

 

شوید حدود 40 تا 60 سانتی متر رشد میکند

Parsleyطمع دار کردن غذا به انگلیسی / جعفری

 

It is best to add Parsley near the end of cooking a dish to ensure the best flavor.

 

بهترین کار این است که جعفری رو در مرحله آخر پخت به غذا اضافه کنیم تا بهترین مزه رو به غذا بدهد

Dried lime/ Black Limeطمع دار کردن غذا به انگلیسی / لیمو عمانی

 

 

Dried limes are strongly flavored.

 

لیمو عمانی طعم قوی ای دارد

 

Saffronطمع دار کردن غذا به انگلیسی / زعفران

 

 

The best quality saffron has a deep red color, a honey like aroma with a delicate taste

 

بهترین زعفران رنگ قرمز سیر دارد، عطری شبیه به عسل، با طعمی ظریف

طمع دار کردن غذا به انگلیسی[templatera id=”2967″]

[nm_button title=”دانلود ویدیو آموزشی” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Ffile.speaking.ir%2Flesson-mp3%2FSpice47d4d.mp4||target:%20_blank|”]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *